Live Real-Time 4G Body Camera Software

De 4G live streaming, en real-time X-Surveillance BodyCam software is misschien wel ‘s werelds gebruiksvriendelijkste en meest uitgebreide alles-in-één body camera software oplossing die momenteel beschikbaar is. Deze is speciaal ontwikkeld voor X-Surveillance body camera’s.


BodyCam Rollen Management

Zo kan er binnen de X-Surveillance body camera software,- naast gebruikers -, ook rollen worden toegekend aan gebruikers. Zo biedt de software rollen en privileges aan zoals;

1. Of de gebruiker(s) GPS locatie mogen inzien

2. Of de gebruiker(s) Audio en Video zelf wel of niet mogen afspelen, gebruik mogen maken van de push-to-talk two-way communicatie intercom, het beluisteren opgenomen geluid, enz.

3. Binnen afdelingen gebruiker(s) apparaat informatie; of bepaalde gebruikers informatie mogen inzien dit ter bevordering van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

4. Meer dan 20 verschillende opties binnen rollen en privileges.

Vraag een demo aan voor een live presentatie van de X-Surveillance bodycam software >
BodyCam Gebruikers Management

De gebruikers kunnen worden onderverdeeld in divisies, eenheden, sub-afdelingen binnen het instellen van afdelingen.

Er kan per sub-afdeling en gebruiker gedetailleerde informatie worden toegevoegd, zoals naam officier, telefoonnummer, functie, en persoonlijke descriptie.

Wanneer gewenst kan zelfs worden ingezien, wanneer een (sub-)afdeling command en control heeft meegekeken met een gebruiker, het IP adres van de gebruiker, login tijd en welke client heeft gebruikt, de X-Surveillance Software Web-Client of APP-Client.

Gebruikers en afdelingen kunnen bij uitbreiding van de BodyCam Software systemen eenvoudig en beveiligd worden geëxporteerd en geïmporteerd.

Het volledige gebruikers bodycam management systeem is ontwikkeld voor optimale gebruiksvriendelijkheid.

Vraag een demo aan voor een live presentatie van de X-Surveillance bodycam software >
Live 4G Body Camera Streaming

De real-time en live opnames via de body camera’s kunnen daadwerkelijk live worden meegekeken, met een delay van minder dan twee seconden.

Met alle data in één beschermde stream; HD beeld, nachtvisie beeld, audio en GPS locatie in één.

Beelden kunnen live worden meegekeken, worden opgeslagen, het maken van screenshots en screencaps, enz. Dit kan in verschillende formaten en verschillend aantal beelden op een scherm.

Het is tevens mogelijk om op het zelfde beeld met één of meerde body camera’s live mee te kijken en te volgen via Google Maps.

Op het moment dat er een camera online komt wordt er een melding gemaakt met de bodycam terminal naam, starttijd, en exacte accurate GPS locatie welke middels Google Maps gevolgd kan worden.

Er kan worden gekozen om beelden live te bekijken, via playback terug te kijken per gebruiker en body camera. Daarnaast kan er gekozen worden om alleen d.m.v. Google Maps body camera’s te volgen. Alle data kan worden geëxporteerd voor additioneel bewijsmateriaal wanneer gewenst.

Vraag een demo aan voor een live presentatie van de X-Surveillance bodycam software >
Body Cams Additionele Veiligheid

Noodmeldingen: Voor meer veiligheid is een alarmknop toegevoegd in de body camera die in noodgevallen kan worden bediend. De knop activeert een alarm in de controlekamer en opent via een noodmelding de videostream, inclusief de juiste GPS-locatie. Voor extra veiligheid en bewijsvoering kunnen zowel de controlekamer als de gebruiker, beiden de videostream direct opslaan.

Two-way communicatie: De 4G-camera’s voor politie-instellingen zijn uitgerust met een tweerichting audio (push-to-talk over LTE) waarmee rechtstreeks gecommuniceerd kan worden met het controlekamer.

Via een microfoon kan de controlekamer communiceren met de gebruiker. Een gebruiker kan via de bodycam en/of eventueel met headset terug communiceren.

Automatische nachtvisie; Vanaf de bodycamera’s zijn live beelden te zien middels de software, met een bereik van acht tot wel vijftien meter. HD opnames kunnen live worden gecategoriseerd en gedeeld voor additioneel bewijsmateriaal, facial recognition en de veiligheid van de gebruiker.

Voor meer informatie over de veiligheid, bescherming en beveiliging van de X-Surveillance bodycam software.

Neem contact op voor een persoonlijke live demonstratie >

Translate Text »